TERUGKIJKEN: Jouw vragen aan Thierry Baudet (FvD)

  Weergaven 154,487

NOS

Maand geleden

De komende weken kun je dagelijks om 9.15 uur je vragen stellen aan lijsttrekkers, in aanloop naar de verkiezingen.
Maandagochtend beginnen we met de voorman van Forum voor Democratie: Thierry Baudet. Stel je vragen in de comments.
Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlposts.info
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Via onze livestreams en live uitzendingen brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen. Je vindt hier ook speciale uitzendingen, zoals de Bevrijdingsjournaals uit 2020 waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu.
Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: nlposts.info
► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments!
► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLposts, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
► VOLG ONS HIER:
www.nos.nl | Instagram: nos | Twitter: NOS | Facebook: nos/
Download NOS voor iOS: apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: bit.ly/2d4GJN7

Reacties
Jacob Van ingen
Jacob Van ingen 11 dagen geleden
Mis fvd op rumble
arPos Kraft
arPos Kraft 17 dagen geleden
soo audio kwaliteitje 1928
Riet van Bussel
Riet van Bussel 23 dagen geleden
L P
Miriam Walschot
Miriam Walschot 24 dagen geleden
geweldig !!!!
dhti
dhti 25 dagen geleden
Alleen bij FvD doet de microfoon het niet, in 2021!, door zelfbenoemde professionals. Waarschijnlijk was de microfoon saboteren de enige manier hoe onze door de staat betaalde onafhankelijke journalisten Baudet konden pesten. Het is de eerste keer dat de propagendaisten van de staatsmedia zich niet agressief arrogant gedragen richting deze volksvertegenwoordiger.
Jimmy Riessen
Jimmy Riessen 25 dagen geleden
Je ziet z’n tranen in z’n ogen hij is er klaar mee ik ook FVD !!
Rider Klaver
Rider Klaver 25 dagen geleden
Dat noem je kennis en ontwikkeling hahaha stuk
Douwe Meijer
Douwe Meijer 25 dagen geleden
Verbaasd dat hij niet weg is gelopen, doet ie wel vaker
huikoo
huikoo 26 dagen geleden
Als je stemt op deze xenofobische wegloper, dan is er geen hoop meer voor je.
IamDutch
IamDutch 26 dagen geleden
Ik denk dat het een goed idee is voor de NOS om in te gaan op de uitnodiging van Baudet. Het imago van de NOS gaat er toch op achteruit bij de alsmaar groeiende aanhang van partijen als FVD. Als zij echt oprecht en integere journalistiek menen te bedrijven, kunnen ze wellicht het een en ander rechtzetten. Overigens vond ik dit echt een verademing om naar te kijken. Goede vragen uitgekozen en Thierry uit laten spreken. Over en weer met respect gehandeld zonder het op de persoon te betrekken.
Latifa J
Latifa J 26 dagen geleden
Met Gerard Joling omhelzend een borreltje doen, en vragen of het daarmee te maken heeft dat hij niet op tijd is, lekker in erin wrijven, niemand kan Corona toch serieus nemen?
Satwinder Singh
Satwinder Singh 26 dagen geleden
En mensen stemmen op deze clown🤡
Rob R
Rob R 27 dagen geleden
Meeste weergaven, leuk om te zien 😁
joeri pronk
joeri pronk 27 dagen geleden
Dank dat jullie hem zo goed laten uit spreken Nos.
joeri pronk
joeri pronk 27 dagen geleden
Geluid is slecht in de hoop dat mensen afhaken. Ze moeten hem aandacht geven dat wel.
Dirk Oppier
Dirk Oppier 28 dagen geleden
Goede uitzending waarin Baudet zijn punten duidelijk maakt. Ik sta niet volledig achter zijn punten, maar vind het goed uitgelegd waardoor ik meer begrip krijg voor zijn standpunten. Wel vind ik het vreemd dat NOS geen voorbeeld kan nemen aan NOSop3. NOSop3 en NOSstories laten veel beter zien dat ze 'geen kant' kiezen. Je merkt hier een duidelijk verschil waarbij de presentatoren de code van Bordeaux niet netjes handhaven. Hoor en wederhoor zonder eigen mening. Je kan aan de stemtonatie van de presentatoren horen dat ze een andere politieke voorkeur hebben. Het lijkt mij veel netter om de vragen met een neutrale toon te stellen, letterlijk zoals hoe ze binnenkomen én hierna te bedanken voor het antwoord. Natuurlijk staan ze lijnrecht tegenover elkaar en is het lastig om je eigen mening te verbergen wanneer sommige antwoorden pijnlijke zijn, maar dan alsnog weet je als journalist wat je taak is. Enkel hoor en wederhoor communiceren zonder ruis. (En ja, de microfoons waren mwa, maar ik bedoel de figuurlijke ruis). Maar verder, fijne aflevering! 🙌
Lubertus Zwaans
Lubertus Zwaans 28 dagen geleden
wat een ongelooflijke narcist. ziekelijk gevaarlijk. democratie dat in al die jaren is opgebouwd, getest door de tijd. Nederland was nooit zo welvarend geworden zonder. Meneer wilt om zijn eigen agenda, kosten wat het kost, de orde ontwrichten door structureel te liegen en haatzaaierij. 'Divide et conquer' en dan over een paar jaar zeggen we 'das haben wir nicht gewusst'. u zijt gewaarschuwd!
Ciro Marasci
Ciro Marasci 28 dagen geleden
Idd hele mooie naam Esperanza hahaha of wattt
Marian Koopman
Marian Koopman 28 dagen geleden
Vertrouw nooit op mensen. Niemand is goed dan God YHWH alleen!
Yvan De Mol
Yvan De Mol 28 dagen geleden
Mensen als jij zal ik inderdaad nooit vertrouwen...griezels die niet geloven in mensen, maar wel steun zoeken bij iets dat helemaal niet bestaat...sick freak
wakel ersers
wakel ersers 28 dagen geleden
Dacht ik al SP en FVD zou een goede balans ⚖ maken voor nederland perfect hopelijk kom het ook zo uit.
Marian Koopman
Marian Koopman 28 dagen geleden
Moderatoren kunnen ook van gedachten veranderen of van mening verschillen. Zijn ze er eigenlijk wel? Ik heb wel eens een website gehad dat ie maanden wegbleef. Sterker nog, eerst hadden ze me verwijderd en later moest ik er om zeuren!! Ik kan je hier hele verhalen over vertellen. Man, man, man.
Marian Koopman
Marian Koopman 28 dagen geleden
Valt mee, de reacties blijven staan. Hoe is het mogelijk? De mijne worden meestal verwijderd. Weet iemand wat er aan de hand is?
Melchior Spruit
Melchior Spruit 29 dagen geleden
Is een half uur te laat omdat de afspraak niet goed in z'n agenda staat. Beweert 11 minuten later dat Italianen niet heel goed kunnen organiseren.
Gijs
Gijs 29 dagen geleden
Wel leuk, maar 't blijven slinkse mensjes hoor jezus man haha
JeuParti
JeuParti 29 dagen geleden
Thierry Baudet is de god van Nederland, hun redder! Ik woon jammer genoeg niet in Nederland maar ik zou er alles aan doen om de 'nog-nietwetende' mensen te gaan overtuigen om op fvd te stemmen.. Vooral de mensen die kinderen en/of kleinkinderen hebben, dat deze vooral achter de waarheid komen waar fvd voor streeft.
JeuParti
JeuParti 29 dagen geleden
Verslechten van de kwaliteit vh geluid is wsl bewust gedaan om als één of andere excuus voor één of andere reden wat tegen het hun complot zou kunnen inspelen
Taco
Taco 29 dagen geleden
De NOS gedraagt zich eindelijk een beetje volwassen
Taco
Taco 29 dagen geleden
slecht geluid zeg. en dat voor de nos 😵
Taco
Taco 17 dagen geleden
door de burgers gefinanceerd
Zadorine1
Zadorine1 Maand geleden
Ik kom er serieus met mijn hoofd niet bij dat er mensen zijn die nu op VVD, CDA en de anderen van de kliek gaan stemmen. Wat is er gebeurd met de vrijheidslievende Nederlander?
birol muhlandiz
birol muhlandiz Maand geleden
Kan een wegloper wel een land besturen? Je bent voor vrijheid van meningsuiting maar als een vraag je niet bevalt dan loop je weg!
Sam W
Sam W Maand geleden
Lol, klimaat veranderingen waren aangetoond door wetenschappers van ExxonMobil. Die het vervolgens in een doofpot stopte.
Sam W
Sam W Maand geleden
Wat een radio set. Was het geld op 🤣
Marian B.
Marian B. Maand geleden
Deze stem breng ik uit: Ik ben een voorstander van samenwerking, in die zin dat een regering en haar bevolking een gelijke stem moeten hebben in het ontwerp en de praktijk van een pandemiebeheer. Waar alles om levens en levensbehoud draait. Wanneer dat niet meteen een werkbare voorwaarde kan zijn, praktisch gezien, op het moment dat een overheid het heft in handen dient te nemen als het om levens gaat en het behoud ervan, wat je ook als redenatie erop na houdt, het is zeker wel mogelijk om NU, anno maart 2021, zo’n gelijkwaardigheid in stem te hebben en in praktijk te brengen. Die kans is niet opgepakt in ons land, terwijl dat een democratisch principe is. De verklaring, die in verschillende regeringsrapporten over een vaccinpaspoort wordt weergegeven, dat wij, het gewone volk, onze vrijheid terug zullen krijgen door een dergelijk paspoort te gebruiken, is naar mijns inziens gebaseerd op een misleidende redenering. Je pakt het ijsje af van een kleuter zonder iets te zeggen. De kleuter huilt, snapt het niet en zit met een betraand gezichtje beteuterd te kijken. Dan geef je het ijsje terug en zoals alle ouders snappen, het kind kijkt vrolijk en blij naar jou. Want het ijsje is weer terug en daar heb jij voor gezorgd. Dat is alles wat het instinctief kan behappen. Snap je de vergelijking? Een kleuter kan nog niet snappen dat jij op oneerlijke wijze dat ijsje afpakt zonder iets te zeggen. Ik meen dat velen van ons, Nederlandse burgers, in die kleuter-fase zijn blijven steken. De omstandigheden waarin een groot deel van de mensheid haar vrijheid heeft verloren, zijn en worden gecreëerd door externe autoriteiten, die een dergelijk plan hebben opgesteld, niet MET de burgers maar VOOR de burgers. De Nederlandse burger, in feite de gehele mensheid, heeft niets te zeggen gehad en heeft moeten navolgen wat het opgedragen werd, begrijp je wat ik bedoel? Daarom is het een vals argument, om te suggereren dat we onze vrijheid terug krijgen. Voor mij is het onmogelijk om de vrijheid van individuele mensen, of een hele bevolking, weg te nemen, tenzij het een strafbaar feit betreft. OnrechIk denk dat het gevolg van een top-down beleidvoering in het huidige pandemie-management, altijd leidt tot sabotage-pogingen, protest marsen, en andere vormen van burgerlijke ongehoorzaamheid. We zien dat gebeuren over de hele wereld. Het is een psychologisch effect dat altijd opduikt in de geschiedenis van de mensheid. Waarom? Het mensenrecht voor vrijheid van meningsuiting en beweging, is gerelateerd aan de wet van evolutie. Aan de essentie van groei, van het leven, van de natuur, die niet kan worden onderdrukt of weggenomen. En daar zal het leven zelf, buiten alle menselijke controle om, haar eigen bewegingen en uitdrukkingen laten zien. Waar we niets over te zeggen hebben. Het is van groot belang om het te zeggen te krijgen over eigen drijfveer en motief, ons eigen doen en laten. Dit geloof ik. Dit citaat is van een man met diep inzicht, vind ik, het kwam in me op, al denkend over de warboel en gebrek aan transparantie in protocols en berichtgeving omtrent het pandemie-management: 'Wanneer een goed verpakt web van leugens geleidelijk aan, aan de massa is verkocht over generaties, zal de waarheid volkomen belachelijk lijken en zijn spreker een razende gek. De ideale tirannie is die welke onwetend door zijn slachtoffers wordt beheerd'. James Dresden.
Yvan De Mol
Yvan De Mol 28 dagen geleden
Je hele redenering rammelt langs alle kanten...er is hier 1 regel van tel : een overheid mag natuurlijk indringende maatregelen nemen, als de gezondheid van de burgers bedreigd wordt...!!!! We zullen het een beetje laten afhangen van mensen zoals jij...dat denk ik niet !!!!
Atm Kuipers
Atm Kuipers Maand geleden
Thierry sinds wanneer worden er dingen uit landsbelangen met Gerard Joling besproken ??
marc De Roos
marc De Roos Maand geleden
Ondertussen heeft 90% van zijn aanhang hem de rug toegekeerd omwille van de "bruine randjes". Wat een raddraaier...
Excedo
Excedo 18 dagen geleden
90%? Gaat het? 6x zoveel zetels... Je zegt met je comment helemaal niks.
covid19is BS
covid19is BS Maand geleden
Ik stem 🏛️ Super verdacht dat het geluid zo slecht is
HermantjeB
HermantjeB Maand geleden
100% Dat het een stem op de FVD word!!😁👍🏻
Marian Koopman
Marian Koopman Maand geleden
En dan straks is alles foetsie ...., De reacties bedoel ik!
Marian Koopman
Marian Koopman Maand geleden
Ach, nog effe aan het digitale tijdperk komt snel een eind. Het gaat zo vlug dat niemand het nog kan bolwerken in z'n koppie. En ... elk apparatuur verouderd, ook de laptop, ook de smartphone, de printer, de radio en tv. Berg je voor de bergen afval die straks vrijkomt! Waarom denkt niemand daaraan. Ik word er bang van, naast een dreigende staatsgreep. 🥶 😬
Luc Hof
Luc Hof Maand geleden
Thierry einstein geweldig
N. O.
N. O. Maand geleden
Zo'n beetje enige video van NOS FAKE NEWS wat zoveel likes heeft gekregen en dat allemaal doordat de journalisten EINDELIJK eens enigszins objectief waren.
dax Pot
dax Pot Maand geleden
Krijg hoofdpijn van dit geluid
Ivan Partono
Ivan Partono Maand geleden
NOS is bang geworden dat FvD een groot partij zal worden en NOS zal saneren, nu beginnen zij alvast met slijmen
Miraaa 97
Miraaa 97 Maand geleden
Nu hij eindelijk mag uitpraten hoor je pas echt wat voor inhoudsloze onzin hij uitkraamt
Teun lll
Teun lll Maand geleden
Het is idd een heel net interview... Als je het vergelijkt met hoe de nos normaal handelt. Maar de host was wederom vooringenomen en zijn mening over baudet kwam onprofessioneel naar voren.
connected online
connected online Maand geleden
Klimaatdoelen worden niet gehaald door toenemende groei van de bevolking. Bevokingsgroei onder de Europeanen is aan het krimpen maar onder de islamieten en anderzijds etnische bevolking een enorme voortplanting groei. Fokken als de konijnen! Triest dat links hiervoor wegkijkt en de bevolkingsgroei aanwakkert met het binnenhalen van buitenlanders en ons opzadelt met klimaatbelastingen.
Oznem Derks
Oznem Derks Maand geleden
En niet eens excuses aanbieden bij de video zetten voor de kapotte audio...
right
right Maand geleden
Meest bekeken video conservatieve golf wint 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🧡🇳🇱🧡🇳🇱🌷🌷🇳🇱🧡🧡🌷🏛️🏛️🏛️
right
right Maand geleden
🏛️💯
right
right Maand geleden
Goed werk NOS🙌🏻
Nick Kasman
Nick Kasman Maand geleden
7:16 - 7:48 koefnoen?
devingervangod
devingervangod Maand geleden
G🔥Ds rijke zegen voor Thierry en FVD !! De hoop voor Nederland . Thierry luistert naar de goede deskundigen en wetenschappers die waarheid verkondigen . NOS kom uit je donkere hol en ga eens wat betekenen voor je volk !!!
Sounds Nice
Sounds Nice Maand geleden
21:30 deskundigen op het gebied van filosofie weten al duizenden jaren niet het antwoord op de vragen van hun expertise. Mensen moeten zich realiseren dat deskundigen het fout kunnen hebben, dat ze het soms ook gewoon niet weten. Deskundigheid heeft enkel te maken met goed genoeg kunnen leren om een diploma te halen Hoe meer je leert, hoe meer je erachter komt dat we eigenlijk helemaal niks weten. Dat is iets waar filosofen het in ieder geval over eens zijn, van Lao Tzu tot Socrates en Descartes. Het is het klassieke Dunning-Kruger effect
Vesna Dordevic
Vesna Dordevic Maand geleden
Het is tijd om onze ogen te openen! Bravo!!!!
J.Y. AweSome
J.Y. AweSome Maand geleden
Ik snap nog steeds niet waarom mensen hierop tegen zijn..?!? Of willen ze blijven zitten waar ze zitten. 🤷🏽‍♂️
J.Y. AweSome
J.Y. AweSome Maand geleden
Ik snap nog steeds niet waarom mensen hierop tegen zijn..?!? Of willen ze blijven zitten waar ze zitten. 🤷🏽‍♂️
Ron
Ron Maand geleden
Baudet: "Ik ben tenminste geen trekpop van de spin doctors". Geweldig antwoord! Hij is lekker scherp en assertief op alle fronten. Ben blij dat Baudet de duistere agenda van de elite doorziet. Hij is de geschikte persoon die NL uit de put gaat helpen. Eindelijk gerechtigheid!
S. d.
S. d. Maand geleden
Dat geluid door de film lijkt wel een bepaalde ruis wat er express in is gezet.
S. d.
S. d. Maand geleden
Aan de aantal views te zien, is Thierry de populairste tot nu toe. FVD gaat winnen!!!!!!
Jaap Winkels
Jaap Winkels Maand geleden
Twitter plaatst waarschuwing bij tweet Thierry Baudet Aangepast: 09 maart 2021 01:34 Thierry BaudetBeeld © ANP Twitter heeft een waarschuwing geplaatst bij een recente tweet van Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet. Zijn bericht, waarin hij schrijft over coronavaccinaties, is volgens Twitter 'misleidend'. Twitter heeft een waarschuwing onder de tweet van Baudet geplaatst en het bericht kan niet meer geliked of geretweet worden. Tot en met 28 februari stond de teller van het aantal mensen met vermoedelijke bijwerkingen op 6426, meldt het Lareb. Op dat moment waren 1,1 miljoen vaccins gegeven. Het ging vooral om milde klachten zoals pijn op de prikplek, koorts en spierpijn. "Bij de meeste mensen verlopen de klachten mild en zijn ze na een paar dagen over. Al deze tijdelijke klachten zijn toe te schrijven aan de werking van de vaccins, namelijk het stimuleren van de afweer tegen het coronavirus", schrijft het bijwerkingencentrum. 'Buitenlandse inmenging' Forum voor Democratie is boos over het labelen van de tweet. "Als dat geen buitenlandse inmenging in de Nederlandse democratie is, wat dan wel?", laat de partij in een tweet weten. Eerste keer Het zou de eerste keer zijn dat Twitter op deze manier ingrijpt bij een Nederlandse politicus. Eerder dit jaar werd oud-president Trump verbannen van Twitter.
Tumre Tumre
Tumre Tumre Maand geleden
Ik ben allochtoon en ik ga op Terry stemmen , hij is geweldig en beschikt over grote Ideeën.
Justin Smits
Justin Smits Maand geleden
Tuurlijk laten ze hem nu uitpraten. Ze zien de bui al hangen dat FVD wint. Daarmee krijgt FVD dus ook meer macht. Ze zijn gewoon bang.
My Heart Beats At 150 BPM
My Heart Beats At 150 BPM Maand geleden
Denk niet dat FVD wint. Meerderheid zal wel weer op VVD stemmen.
I C U
I C U Maand geleden
Iedereen die ik ken stemt fvd!! 😃
Knastvogel
Knastvogel Maand geleden
Waarom kijkt Baudet toch altijd alsof iemand in zijn slechte Nederlandse koffie heeft gepist?
Life by alexander
Life by alexander Maand geleden
Wat een belachelijke houding. Journalisten zouden onafhankelijke journalistiek moeten voeren. Ver te zoeken in dit gesprek. Maar goed dat wisten de meeste mensen al van de NOS.
Just Ingrid
Just Ingrid Maand geleden
Sorry hoor, maar die 3.5 zetel in de peilingen, overal waar ik iets van fvD online zie, zijn er super veel positieve reacties. Waar halen ze die 3.5 zetels vandaan?!
Just Ingrid
Just Ingrid Maand geleden
@Bart We zullen het zien.
Bart
Bart Maand geleden
Social media activiteit is niet representatief voor het aantal stemmers dat een partij heeft. Het enigste dat mij dat verteld is dat FvD veel keyboard warriors heeft
CASH. Care & Share - the New Currency
CASH. Care & Share - the New Currency Maand geleden
Geniaal, wat is die man goed.
borfts stookteam
borfts stookteam Maand geleden
FVD❤
FRM
FRM Maand geleden
Wieisdiegast
Wieisdiegast Maand geleden
Heerlijk, ik kan uren naar Thierry luisteren en zeer nette presentatoren deze keer
Johan en Joke Meijer
Johan en Joke Meijer Maand geleden
Wat zijn het toch een domme bobo's. Kijk nou naar de cijfers van overlijden in 2020. Zijn niet anders dan in andere jaren.
Tee Jee
Tee Jee Maand geleden
Inderdaad goed dat ze hem laten uitpraten maar het nadeel is dat er nog meer onzin uitkomt
THE ALLONETIME PROJECT OFFICIAL
THE ALLONETIME PROJECT OFFICIAL Maand geleden
Verbijsterend dat er zoveel mensen zijn die vinden dat wat Baudet zegt ergens op slaat. Rock bottom heeft blijkbaar nog een kelder.
Jasper Roosen
Jasper Roosen Maand geleden
Netjes van de NOS
Pfirtzer
Pfirtzer Maand geleden
Ik heb geen behoefte aan die parasieten vraten te stellen, ze liegen al zodra ze uit de baarmoeder zijn ontsnapt en hebben vanaf geboorte al geen ruggengraat.
Davey Striper
Davey Striper Maand geleden
Laten we Nederland weg stemmen door te stemmen op 17 maart op de PVV en de FVD. TIJD VOOR EEN ANDER NEDERLAND 🇳🇱🇳🇱
Peter Kossen
Peter Kossen Maand geleden
Thierry for PRESIDENT. Stop de corruptie in alle lagen van BESTUUR. Media, en Justitie.
Arno Eeuwigheid
Arno Eeuwigheid Maand geleden
Normaal moet je FLINK BETALEN als je een vraag wilt stellen aan Baudet (en dit is géén grap......). Als ex FvD-lid kan ik erover meepraten. Hier kan het blijkbaar gratis; de NOS betaalt🤣!
Vuurvent
Vuurvent Maand geleden
FVD!!!
hussam29
hussam29 Maand geleden
Baudet leger zijn actieve 🤣, baudet ik ik ik ja ja ja en in het einde, een clown zoals trump
Sam
Sam Maand geleden
Thierry "Alles is in theorie een complot" Baudet
ok
ok 27 dagen geleden
@Eihoofd2 hij negeert de werking van Trias politica. Iedereen die iets van geschiedenis of maatschappijleer heeft gehad erkent dat.
Eihoofd2
Eihoofd2 Maand geleden
@Leon Straatman vertel, waarom is onze MP niet democratisch?
Leon Straatman
Leon Straatman Maand geleden
Houdt vooral je ogen gesloten,en luister naar onze 'democratische' MP......🥱
Peytor
Peytor Maand geleden
Goede autoverkoper! Alleen eindig je met een auto die je juist niet had gewild. Zelfingenomen, stemmingmakende clown met belachelijk grote woorden waar een hoop onzekere mensen zich door laten imponeren. Zijn stellingnamen ten aanzien van corona, klimaat, migratie zijn ronduit beschamend en onwetenschappelijk. Vooral opruier, net als zijn idool Trump.
Debbie V
Debbie V Maand geleden
NOS is bang voor de mening van het volk! Want ze plegen al jaren misdaden tegen deze volk! En toch wel weer bijzonder dat er juist bij Baudet problemen zijn met de audio... (S)linkse mensen bij de NOS! Mijn stem gaat naar FVD!!!
Tarek Prkic
Tarek Prkic Maand geleden
Normal gesprek? Hoe is het mogelijk!
Kevin de boer
Kevin de boer Maand geleden
geweldig, Thierry lijkt is onze trump! FVD
Lisetthe Jenneboer
Lisetthe Jenneboer Maand geleden
Ik ga, als moeder van 2 jonge kinderen, voor het eerst op de FvD stemmen! Ik heb altijd op het CU gestemd. Maar ze stellen me teleur wat betreft het corona beleid.
Tia Maria
Tia Maria Maand geleden
@NOS wauw! Thierry krijgt gewoon de kans om zaken kort toe te lichten!!! Ik had verwacht dat commerciele zenders eerder zouden zijn. Ga zo door!
Martijn Wolffenbuttel
Martijn Wolffenbuttel Maand geleden
hij geeft op het eind gewoon toe dat de nos vol onzin zit..
R Baan
R Baan Maand geleden
Echt fijn dat NOS deze keer dhr Baudet rustig en respectvol aan het woord liet en netjes liet uitspreken
Arend Kunst
Arend Kunst Maand geleden
Ik vraag me af of FVD stemmers zich realiseren dat je Baudet nooit hoort praten over loonsverhoging, huurverlaging, geen eigen risico in de zorg, meer belasting voor miljonairs en bedrijven, aanpak van belastingparadijzen, geen leenstelsel etcetcetc allemaal essentiële zaken waar de gewone bezitloze klasse belang bij heeft. Maar 40 jaar neoliberalisme is het alleen maar erger geworden en is de inkomensongelijkheid toegenomen. Kortom, bedenk voordat je op FVD stemt of hij ook jouw belangen dient en niet, net als Rutte doet, de belangen van de heersende klasse, elite. Verder wat vreemd dat Baudet innige banden heeft met de Amerikaanse neonazistische Alt Right beweging maar ook pro Israël is, dit moet een schok zijn voor veel holocaustoverlevenden. Dus erg dubbel. Kortom, kijk eerst of de standpunten van deze partij ook jouw belangen dienen en niet alleen die van het grootkapitaal.
Valentijn Ramaker
Valentijn Ramaker Maand geleden
Wat gaat er met het cannabis beleid geleuren ?
Henny Janzen
Henny Janzen Maand geleden
Thierry is gewoon super goed 👍👍👍👍
Niels _
Niels _ Maand geleden
Netjes NOS, jullie laten Thierry zijn ding zeggen
Yannick Br
Yannick Br Maand geleden
Kutgeluid
ave vra
ave vra Maand geleden
stemmen voor Thiery is stemmen voor gezond verstand... complimenten voor de twee journalisten die deze keer zonder bias vragen stellen... echt nederlands ♥
Fokke Kraak
Fokke Kraak Maand geleden
De achterban van FvD bestaat uit gewone Nederlanders met gewoon boerenverstand, met een gezonde hekel aan de grachtengordel elite van GL en D66
Reconditioned Man
Reconditioned Man Maand geleden
Fantastisch verhaal, ik ga op FvD stemmen
G L
G L Maand geleden
Wat zit iedereen nou dom te lullen.. de NOS maakt alleen maar goeie video's.. alleen past het soms niet helemaal in het FVD straatje en dan is het links nieuws. Past het wel in het FVD straatje is het eindelijk eens een keer goed van de NOS. FVD news dat is pas fake news!
damian246
damian246 Maand geleden
Hahaha ja dat zie je steeds terug komen. De ene keer is een journalist een betaalde staatstrol en op het moment dat diezelfde journalist positief is over Baudet, is het ineens een held en onafhankelijk hahaha best wel triest die doomdenkers
Char Yes
Char Yes Maand geleden
Aan alle mensen die tegen Baudet zijn,, jullie graven jullie eigen graf, maar ik en mijn normale medemens gaan NIET mee. Ego Eikels dat jullie zijn..
Rijntje
Rijntje Maand geleden
Als je kijkt naar de weergaven van de interviews op dit kanaal tot nu toe, dan krijgt Baudet de meeste views, meer zelfs dan Rutte. Dikke kans dat FvD, als alles eerlijk verloopt, erg groot ofwel de grootste gaat worden.
My Thoughts on Reality Shifting
9:48
TheOdd1sOut
Weergaven 4 mln.
Bryan Mg, 3robi & SRNO - Validé
2:56
wearestrikernl
Weergaven 27K
BTS (방탄소년단) 'Film out' Official MV
3:49
De grootste partijen uitgelegd
43:43
NOS op 3
Weergaven 1 mln.
TERUGKIJKEN: Debat over avondklok
3:46:14
My Thoughts on Reality Shifting
9:48
TheOdd1sOut
Weergaven 4 mln.
Bryan Mg, 3robi & SRNO - Validé
2:56
wearestrikernl
Weergaven 27K
BTS (방탄소년단) 'Film out' Official MV
3:49
Doja Cat - Kiss Me More (Official Video) ft. SZA
5:18
Snelle - Limonade (feat. Nederlands elftal)
2:55
ROQ 'N ROLLA Music
Weergaven 535K
Blueface - BGC ft. DDG (Official Video)
2:40
blueface bleedem
Weergaven 1,1 mln.
#BETRemembers: The Legendary DMX | Rest In Power
11:21:17