Wat partijen nu allemaal roepen voor een beetje aandacht | Rondje Binnenhof #5

  Weergaven 53,389

NOS

Maand geleden

De verkiezingsposters hangen overal, Rutte schreef een brief aan alle Nederlanders en lijsttrekkers proberen het nieuws te halen. Herman, Marleen en Xander bespreken het allemaal tijdens een zonnig Rondje Binnenhof.
#rondjebinnenhof #verkiezingen2021 #politiek
Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! nlposts.info
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Via onze livestreams en live uitzendingen brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen. Je vindt hier ook speciale uitzendingen, zoals de Bevrijdingsjournaals uit 2020 waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu.
Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: nlposts.info
► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments!
► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, NLposts, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.
► VOLG ONS HIER:
www.nos.nl | Instagram: nos | Twitter: NOS | Facebook: nos/
Download NOS voor iOS: apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: bit.ly/2d4GJN7

Reacties
Ruben Van der mark
Ruben Van der mark 10 dagen geleden
Petitie: Matthy upload weer road to liverpoel.
Myro Zi
Myro Zi 17 dagen geleden
KAPOT LELIJK DAT JULLIE DE REACTIES BIJ PERSCO'S UITZETTEN!!!!!! Echt dit 🖕
N1c0 P3r3z
N1c0 P3r3z 28 dagen geleden
Aan het einde van de clip hoor je lekker een demonstratie op de achtergrond XD
Wilma Hernandez
Wilma Hernandez 28 dagen geleden
The elegant cloud consequently stay because pen chronologically wipe inside a truculent cabinet. fat faulty, red polyester
Andy Vanderloo
Andy Vanderloo Maand geleden
Mensen vraag jezelf eens hetvolgende af. Het vaccin maakt je niet imuum voor corona en zorgt er ook niet voor dat je niet meer corona kan overdragen aan anderen. Maar toch moet je een vaccin nemen anders krijg je geen corona paspoort. Met een corona paspoort mag je dus weer in de horeca uit eten en naast andere mensen zitten met ook een corona paspoort. Maar waarom mag iemand met een vaccinatie wel langs iemand die oog gevaccineerd is zitten in een restaurant maar mag iemand die niet gevaccineerd is niet naar binnen? Omdat hij geen vaccinatie heeft en dus geen corona paspoort. Maar nu dus het rare. Als het vaccin geen bescherming biedt tegen het virus door je imuum te maken en het maakt het ook niet onmogelijk om het virus niet meer te kunnen overbrengen. Dan betekend dat dat iemand die het vaccin heeft gehad toch iemand die ook het vaccin heeft gehad kan besmetten. Dus wat maakt het dan nou daadwerkelijk uit of een gevaccineerd persoon je besmet of een ongevaccineerd persoon? Het slaat toch totaal nergens op om iets te verplichten wat volgens dezelfde mensen die het willen verplichten wordt vermeld niet te werken.
Lil Jordaan
Lil Jordaan Maand geleden
Stelletje profiteurs.
MerelMystery
MerelMystery Maand geleden
Ravigotte is ook echt wel een moeilijke naam
connected online
connected online Maand geleden
Buiten is gezond en goed voor de geest. Uv straling is ook nog eens goed tegen virussen!
jan kees
jan kees Maand geleden
@Nos dan maken jullie zo'n mooie video, zetten julie de comments uit. Dus doe ik het hier maar. LEKKER SANDER!!!
rldsoftware
rldsoftware Maand geleden
Ok nou stel je een goeie vraag: als het cda zo voor verbinden is, waarom sluiten jullie dan bij voorbaat pvv uit? Vervolgens geeft hij een totaal nietszeggend slaplul antwoord dat in z'n geheel niets met de vraag te maken heeft, zelfs in de verste verte niet. En dan gaan jullie maar kibbeling eten. Echt kritische journalistiek is ver te zoeken.
D-Morphian
D-Morphian Maand geleden
Wat is dit voor dom kroegpraat
TheONLYONE
TheONLYONE Maand geleden
Ik vond deze video veel te grappig xD
Maximus Shogun
Maximus Shogun Maand geleden
Stem OpRecht. Onbekende partij tussen VVD en FvD in.
Jacqueline van der Kooij
Jacqueline van der Kooij Maand geleden
Schaatsen door CDA, de nederland terwijl de nederlander niet mag schaatsen. Sporten in sportschool door D66 terwijl de nederlander niet in de sportschool mag komen. Schandelijk.
Jacqueline van der Kooij
Jacqueline van der Kooij Maand geleden
Verkiezingen en we gaan versoepelen, tuurlijk is dit in verband met verkiezingen. 😂🤣🙈 Daarna wordt het verkezingsprogramma in dr prullebak gegooid.
André Hof
André Hof Maand geleden
Alle lijsttrekker "proberen" het nieuws(NOS) te halen. Als je dat beseft als staatsomroep dan kan je ook wel wat beter overwegen wanneer dat wel of niet te overwegen. Mag ik aangeven dat volgens mij de NOS NIET onpartijdig is en veel vaker het regeringsgeluid vertolkt dan andersom? Ook wanneer de bevolking anders denkt? Bewust of onbewust is de NOS inzet van het politieke spel. Wat wil je ook; 1 miljard euro per jaar subsidie geld! wie het hoogst biedt, die krijgt de NOS mee....niet gek toch dat FvD en PVV altijd afgeschilderd worden als haatdragende rechts extremistische racisten..niet zelden door onkundige jonge diverse medewerkers die echt niet zelfstandig kunnen denken. Zit er nou echt geen PVV achterban bij de omroepen en NOS? Dan zouden jullie eigenlijk ACTIEF moeten werven onder PVV kiezers; ik bied me hierbij aan.
victor geurts
victor geurts Maand geleden
jammer he
Willem Brouwer
Willem Brouwer Maand geleden
DE KARTELLPARTIJEN KUNNEN POSTEREN EN ROEPEN WAT ZE WILLEN , ZE HEBBEN HET VERTROUWEN VERLOREN.!! DE ENIGE MOGELIJKHEID UIT DEZE CHAOS TE KOMEN IS :GEEF GEERT EN THIERRY DE MEERDERHEID OP 17.03.2021.!!
J B
J B Maand geleden
WAGELIJK zijn jullie 3 , tik maar is in op NLposts riot israel. Daar zijn mensen aan het vechten voor hun vrijheid aangezien ze zonder vaccine geen boodschappen mogen doen en jullie maar de FVD zwart maken. Zelf ken ik al 4 mensen die dood zijn aan zelfmoord of andere ziektes en toen kwam er als uitslag CORONA. Wat ben ik blij dat ik een podcast heb met een politicus waar we het over de publieke omroep gaan hebben.
Tobias Deleij
Tobias Deleij Maand geleden
Verkiezingskoorts? Corona koorts bedoel je.. Corona is naar hun hoofd gestegen.. echt idioterie en compleet blind voor wat er echt gaande is..
Hoi Hoi
Hoi Hoi Maand geleden
Wat een links gelul dit. Forum weer in het slechte daglicht zetten... Geen (goede) woorden over rechtse partijen Code oranje, Ja21, SGP en PVV. Saneer de NPO!
Jon Hagedoorn
Jon Hagedoorn Maand geleden
Leven, vergeet u niet hoe mooi dat is. Rutte heeft nooit ergens een herinnering aan, dus hem moet je dit niet vragen.
Brian Mahoney
Brian Mahoney Maand geleden
Cool. I wonder what they’re saying
Jean Verhagen
Jean Verhagen Maand geleden
FVD!!!
Jp
Jp Maand geleden
Wat een misselijkmakende propaganda met al die irrelevante vergelijkingen . 😤🤮
Britt a
Britt a Maand geleden
dit blijft geweldige content!! echt goed dat jullie dit maken!
Jon Hagedoorn
Jon Hagedoorn Maand geleden
VVD = BELANGENVERENIGING VOOR VERSTRENGELING
berendt87
berendt87 Maand geleden
Al wie naar volmaaktheid zoekt, die tast gelijk een blinde. Want volmaaktheid is in deze wereld niet te vinden. Mooi gezegd!
Lee Moe
Lee Moe Maand geleden
أنا كائن شرير بحب أحكي عربي بقناة هولندية 😈
TheCasualGentleman
TheCasualGentleman Maand geleden
Herman, wat een held. Zijn afscheid met zijn NAC clublied 👍 echte NAC'er. Onderschat door velen.
Rocco Stafford
Rocco Stafford Maand geleden
Benieuwd of de NOS nog een item over het nieuwe filmpje van Tarik Z gaat plaatsen.
Diversity Deliverer
Diversity Deliverer Maand geleden
Lol
leo- 1-2-3
leo- 1-2-3 Maand geleden
Houd toch op sukkels, wij worden wakker dus jullie zijn uitgerangeerd!!
Tom
Tom Maand geleden
Ik vind deze serie echt geweldig!
Tobias Deleij
Tobias Deleij Maand geleden
Voor de stoffige jongeren onder ons...
Sammert Koeli
Sammert Koeli Maand geleden
NOS is fake news! het is de propaganda kanaal van de roverheid, hypnose en gore leugens
daan
daan Maand geleden
Argumenten?
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
Ik begrijp niet dat al die wappies die lopen te janken over de NOS iedere week weer trouw kijken. Als je het niks vindt ga dan naar complotkanalen zoals lange Frans, Forum voor Democratie en Jensen.
StonksOnlyGoUp
StonksOnlyGoUp Maand geleden
@Rooie Japie Nee niet echt, jullie blijkbaar wel. Ik was wel benieuwd om even te zien hoe de NOS zich hier kritischer probeert te profileren, in tegenstelling tot hun gebruikelijke ctrl c+v kunsten. Fijne dag heur.
rldsoftware
rldsoftware Maand geleden
Ahh als je enige kritiek uit ben je een wappie en moet je ergens anders heen gaan. Bevalt het in je bubbel, met alleen dezelfde meningen zoals jij hebt? Of kun je gewoon geen kritische reacties hebben?
Charlotte Rodrigues
Charlotte Rodrigues Maand geleden
Over welk complot heb je het? Over het 'coronapaspoort'? Ohnee, deze komt gewoon. Over een indirecte verplichting tot vaccineren? Nee maar, dat gebeurt gewoon. Straks eerst je vaccin, daarna gaan shoppen of de kroeg in. Over de blijvende 1,5 meter en de afstandcultuur? Tjonge, wie had dat verwacht...die blijft ook. Over het aantal bedrijven dat failliet gaat door deze disproportionele maatregelen? Wow...is gewoon gebeurd! Hoe kan dat nou!? Dat de mortaliteit 3,6% zou bedragen volgens de WHO misschien dan? No no no my love...nooit gehaald, nog geen tiende daarvan. We schipperen ergens tussen de 0,19 en 0,64. Een ENORME oversterfte dan? Wel oversterfte, maar stelt weinig voor wanneer je de vergrijzing en toename van de populatie bekijkt. Misschien moet je de blinde naïviteit van onkunde niet hanteren tegen critici. Niet alles is een complot. Maar je kan natuurlijk ook je linkse roze bril op houden en het land de afgrond in duwen. Collaborateurs heeft Nederland vanuit de historie altijd gekend, dus het verbaast mij ook niet zo...
David Kohlberg
David Kohlberg Maand geleden
Wat moet je anders doen zonder werk
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
@StonksOnlyGoUp Jij ook bedankt voor jouw trouwe kijkgedrag. Vanavond was je er en de volgende week ben je er waarschijnlijk weer. Ga zo door Stonksonlygoup!
ewlke
ewlke Maand geleden
Een nieuwe, verfrissende manier van politiek nieuws brengen. Jammer dat het inhoudelijk aan de magere kant is. En het drietal mag van mij soms ook wat minder met zichzelf bezig zijn...
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
Ik zag tijdens jullie eerste afleveringen nog weleens een positief commentaar voorbij komen🤣. De laatste stuiptrekkingen van de gevestigde orde🤣🤣
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
@Edwin Breur Ik zie je vast wel weer bij volgende NOS video Edwin. Tot dan!
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@Rooie Japie Dat jij mij herinnerd zegt eigenlijk al genoeg over jou Japie. Ik plaats in ieder geval nog een eigen reactie. Ik zie jou alleen maar commentaar op anderen leveren. Je mag zelf ook weleens wat zeggen :):)
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
Hé Edwin. Ben je alweer NOS video's aan het kijken en zure reacties aan het plaatsen? Ik kom jou ook overal tegen. Niks beters te doen in het weekend?
Tesser Act
Tesser Act Maand geleden
Ja trump man bad. Biden gooit nu bommen op Syrie maar t is prima want t is niet trump die t doet. Beetje jammer dat jullie van je puppetmasters niet op de inhoud van FvD(ik stem niet meer op ze) durven in te gaan. Altijd die poppenkast. Vermoeiend.... Politiek is een kleuterklas voor oudere mensen.
Gerry Dol
Gerry Dol Maand geleden
Corona clowns
Daniël
Daniël Maand geleden
Iedereen in de reacties maar zeuren over van alles terwijl het hoogtepunt vanaf 3:32 over hoofd wordt gezien.
Daniel ten Cate
Daniel ten Cate Maand geleden
Dat stuk van van Haga slaat nergens op zo geframed dat het lijkt alsof hij het verkeerd doet maar eigenlijk is wat de Jonge doet belachelijk!
Jeffrey N
Jeffrey N Maand geleden
10:10 huh? 29 februari 2021? Volgens mij bestaat deze datum niet
DKLK
DKLK Maand geleden
Dat is een fragment van Thierry uit een andere dimensie
Jeffrey N
Jeffrey N Maand geleden
@Diversity Deliverer tuurlijk wel maar niet in t jaar 2021, snap je?
Jelte
Jelte Maand geleden
@Diversity Deliverer 2021, dat is morgen
Diversity Deliverer
Diversity Deliverer Maand geleden
Nooit gehoord van schrikkeljaar ?
StonksOnlyGoUp
StonksOnlyGoUp Maand geleden
Glitch in de Matrix, geen aandacht aan besteden.
Pieter-Jan Notebaart
Pieter-Jan Notebaart Maand geleden
Kijk ook Pakhuis de Zwijger!
Flying Dutchman 17
Flying Dutchman 17 Maand geleden
Stemmen in Nederland 🤔 vorig jaar gezien in USA ..Dominion Fraud SmartMatic. .zo is Biden fake president geworden ...🤔 ...zo is Rutte MP geworden....
Mr Unstoppable
Mr Unstoppable Maand geleden
Mooi knip en plak werk rondom de FvD. Gelukkig staan al hun filmpjes in openheid op hun eigen kanaal.
Alleen Liefde
Alleen Liefde Maand geleden
Alles gewoon open net als in Italië, wie betaald bepaald, en dat zijn de werkende mensen. Dan is het weer snel gewoon. De boetes werden in Italië ook niet betaald omdat het allemaal onrecht is wat het volk nu wordt aangedaan.
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
We kunnen alles opengooien, houd jij je dan wel aan de basisregels? Als iedereen dat nou eens had gedaan was het virus allang uitgedoofd
Alleen Liefde
Alleen Liefde Maand geleden
Stem op Willem Engel voor vrijheid.
D-Morphian
D-Morphian Maand geleden
@Rooie Japie Doe je mondluier om Coronawappie
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
@Edwin Breur Nee hoor Edwin. Het blijft altijd leuk om complotwappies zoals jij op de kast te jagen.
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@Rooie Japie Wordt jij nooit eens moe van jezelf?
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
Die beroepsdemonstrant, hippie en opperwappie?
Alleen Liefde
Alleen Liefde Maand geleden
Wake up aub! Zeggen ze ons nu werkelijk dat 7,8 miljard mensen in de wereld gevaccineerd moeten worden voor een 'virus' dat 99,99% van de bevolking niet doodt? Dat zou totaal belachelijk zijn. De negatieve bijwerkingen van de vaccins zullen meer mensen doden dan het 'virus' zelf.....! Wat is de werkelijk reden dat er zoveel mensen een injectie moeten krijgen??? Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus. Bovendien is er Ivermectine een zeer goed medicijn tegen de Covid.
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Edwin Breur hartelijk bedankt dat je er toch een paar woordjes aan wilde vuilmaken❤️
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@abcdefgh met feiten heb ik überhaupt geen probleem. Heb mij alleen voorgenomen om niet teveel woorden vuil te maken aan internettrollen zoals jij.
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Edwin Breur ja lastig he als iemand met feiten komt en je dat niet kunt pareren.
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@abcdefgh Dream on
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
Het immuunsysteem is inderdaad zo goed dat het vaccin binnen enkele dagen wordt opgeruimd. Dit roept een afweerreactie op zoals een beetje koorts of hoofdpijn door het dode virus deeltje. Hierna is het vaccin uit je lichaam en er zijn dan ook nooit lange termijn bijwerkingen van een vaccin met een dood virus deeltje. Mooi hé hoe ons immuunsysteem werkt!
Petra Wolff
Petra Wolff Maand geleden
Leuke serie
Bobsko020
Bobsko020 Maand geleden
FvD 17 maart🇳🇱
AVLRECORDS
AVLRECORDS Maand geleden
BAUDET WINT
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
En als ie niet wint ga je wss huilen dat de verkiezingen niet eerlijk waren, terwijl Baudet zelf volmachtstemmen probeert te ronselen...
MetDaan
MetDaan Maand geleden
Van wie?
oldchicken bone
oldchicken bone Maand geleden
ze doen hier weer net of stemfraude iets is van de Fvd en vergelijken met trump,, stukje geknipt dus, framen,,, het was het publiek die zich zorgen maakte over fraude en de vraag stelde, wat kan de stemmer hier aan doen, thiery antwoord hierop, wat had ie dan moeten zeggen,,, wees u maar niet bang, zulke dingen bestaan niet in nederland
Derk
Derk Maand geleden
FVD🏛❤️ Heel zorgelijk dat deze “journalisten” na het verzenden van stembiljetten naar doden, het toelaten van stemmen zonder handtekeningen en na aanleiding van onderzoek naar fraudegevoeligheid van deze verkiezingen, deze journalisten het zo wegschuiven.
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
Ah oke dan heb ik je verkeerd begrepen, controle is alleen maar goed inderdaad
Derk
Derk Maand geleden
@abcdefgh Dit zijn letterlijk nieuwberichten die naar buiten komen? Als hij graag wil dat hij zelf de optelsom kan maken om het te vergelijken, is dat toch alleen maar goed zou ik zeggen? Better safe than sorry. Ik vind het vooral verdacht dat mensen het raar vinden dat iemand het wil controleren. Elke week komt er wel een bericht in het nieuws over die stemmen. Dan naar overledenen, dan gaat het weer 80% fout bij een test met die briefstemmen.
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Derk zie je geen gelijkenissen met de tactiek van Trump en Baudet of heb je een bord voor je kop?
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Derk stempassen van overleden personen worden dag voor verkiezing opgenomen in het ROG (Registratie Ongeldige Stempassen) dus daar kan sowieso niet mee gestemd worden ook al heb je ID van die persoon. Stembureau controleert hierop, zul je op 15, 16 of 17 maart wel merken
Derk
Derk Maand geleden
@abcdefgh Volgens mij verliepen de verkiezingen toen als normaal? En niet met stemmen die bij overleden personen werden bezorgd en briefstemmen
Haaispiet
Haaispiet Maand geleden
Begrijp ik het goed.. als je voor nederland bent ben je een racist ??
daan
daan Maand geleden
@Edwin Breur u kent abcdefg persoonlijk en weet hoe hoog zijn/haar IQ is? 🤔 U kunt nu wel "nietes" roepen, maar probeer het eens met argumenten, al is het er maar één... 🙈 Of ga lekker schelden, is toch anoniem. 😉
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@abcdefgh Nee, ik heb meer moeite met het feit dat iemand hier met het IQ van een afwasborstel denkt te weten hoe het allemaal werkt
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Edwin Breur je hebt nog steeds moeite met feiten zo te lezen?
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@abcdefgh Kap toch is met die onzin kerel.
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Haaispiet dat is goed mogelijk inderdaad, we weten nu alleen met zekerheid te stellen dat als je gevaccineerd bent je voor x% niet ziek kan worden van corona. Ook als je gevaccineerd bent kun je dus nog Corona krijgen, maar er niet meer (ernstig) ziek van worden. Beantwoord dat je vraag?
Maurice Kneip
Maurice Kneip Maand geleden
Bedankt dat ik hier mijn bericht mocht achterlaten verder vind ik NOS FAKE
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
Je moet eens baudet vanuit het Frans naar Nederlands vertalen, kun je lachen
Maurice Kneip
Maurice Kneip Maand geleden
laat iedereen die op de FVD stemt, een foto van het stembiljet met je ID in het stemhokje maken, en stuur het op naar de FVD. Het zij per post of inscannen en dan PDF bestand maken en mailen
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
hoezo?
Mischa V Koert
Mischa V Koert Maand geleden
Npo, nationale omroep organisatie
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Flying Dutchman 17 hahaha laten we eerlijk zijn, gaat werkelijk nergens over om elkaar wappie of schaap te noemen toch. Ik denk dat er best standpunten zijn waarin we de verbinding kunnen zoeken, ook al lijkt het alsof we zo ver van elkaar afstaan. Zullen we wat liever met elkaar omgaan?
Flying Dutchman 17
Flying Dutchman 17 Maand geleden
@abcdefgh Schaap
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Flying Dutchman 17 wappieeee
Flying Dutchman 17
Flying Dutchman 17 Maand geleden
SchapenZender...
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
NOO? Nee, het is NPO! Nederlandse Publieke Omroep.
Pool Bal
Pool Bal Maand geleden
🌈🇺🇳8:07 wat nou koffie, het gaat erom hoe je je wijn drinkt 🍾 life is to celebrate. Ik vind dat die corona persvoorlichtingen ook wel door een NEUTRAAL persoon gedaan kunnen worden om elke "schijn" van belangenverstrengeling te vermijden in de Democratie.
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
Fvd🇱🇺
Borgio Besieger
Borgio Besieger Maand geleden
Hoe komt het dat ik altijd na iets van de NOS op FvD wil stemmen ? 🤣
V S
V S Maand geleden
@Jan de Vries ook zijn ze tegenwoordig voor het doordrammen van het klimaatakkoord, een hoger minimumloon, een sterkere publieke sector, mindere marktwerking in de zorg en een actievere overheid. Als de vvd het rechtse vvd van vroeger was gebleven had ik niet hoeven overstappen naar het FvD, maar helaas.
Jan de Vries
Jan de Vries Maand geleden
@V S ze zijn voor het uithollen woningmarkt, multinationals en dividend belasting. Waar ik vandaan kom is dat economisch best rechts. En dat hun partij programma nu een midden beeld geeft. Zegt mij niks hoe ze straks na de verkiezingen weer te werk gaan!
V S
V S Maand geleden
@Jan de Vries VVD is tegenwoordig ook niet meer rechts als je het nog niet door had. Is een progressieve middenpartij geworden
Jan de Vries
Jan de Vries Maand geleden
@V S toch stemt de PVV altijd mee economisch met de VVD.
V S
V S Maand geleden
@Jan de Vries pvv is niet voor verlaging van het sociale vangnet, dat is in principe gewoon een linkse partij met conservatieve standpunten. FvD is rechts conservatief
100% Errno
100% Errno Maand geleden
Inderdaad lastig hoe om te gaan met sommige waanideeën van politici. Ik heb zelf niet het idee dat het met 4 jaar Trump de VS media lukte hem door factchecken te corrigeren. Dit is bij Baudet nog niet in die mate gebeurd, maar verwacht ik wel deze verkiezingen. De man is tegen alles lijkt wel. Sowieso moet er een uitgebreide factcheck (en doorberekening CBS) o.b.v. partijprogramma komen. Ik wil wel eens weten waar Baudet's cijfers vandaan komen en hoe vanalles bekostigd gaat worden.
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
@100% Errno Ik ben 100% tegen elke Corona maatregel. En dan is voor mij de keuze gewoon snel gemaakt. NOS, NPO en RIVM zijn totaal niet objectief. CBS heeft hij volgens mij niet echt veel tegen. Dit is toch datzelfde CBS dat constateert dat er dit jaar niemand aan de griep is overleden en die 15.000 aan oversterfte volledig aan Corona wordt toegedicht?
100% Errno
100% Errno Maand geleden
@Edwin Breur En als Baudet alleen daar last van had was het nog één ding geweest, maar veel van zijn punten qua klimaat en corona gaan in tegen NOS, NPO, RIVM, CBS, CBG, EMA, IPCC en WHO. Ik vind het toch apart dat hij zich in geen enkele organisatie lijkt te kunnen vinden. Prima als je rechts van VVD zit, maar kijk dan ook eens naar JA21 die voor rede vatbaar lijken.
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
Kijk wat minder NOS en ga zelf checken. Dat is de enige manier om zeker van je zaak te zijn.
Edwin Breur
Edwin Breur Maand geleden
"OVER NOS: Wij zijn als staats-tv verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die onbetrouwbaar is en afhankelijk."
Van Iron
Van Iron Maand geleden
Wie na decennia loze verkiezingsbeloftes en herhaaldelijke ministeriële schandalen/affaires nóg in de kartelpartijen gelooft heeft een plank voor z'n kop en last van automutilatie.
Wim Lijbrink
Wim Lijbrink Maand geleden
Hebben jullie niks beters te brengen.?? Tijd voor afschaffing NOS. Regerings Collaborateurs.!!
Rooie Japie
Rooie Japie Maand geleden
Waarom kijk je deze video dan? Ga dan naar wappiekanalen zoals lange Fransie of die bolle Jensen.
Ruben Schouten
Ruben Schouten Maand geleden
09:15 "Hee Mus, loopt het een beetje?" "Nee slecht" "Ja? Oké"
Sander
Sander Maand geleden
Echt een memelord die Herman
Julian Sebastiaan
Julian Sebastiaan Maand geleden
Arme mus
Giovanni Braal 2
Giovanni Braal 2 Maand geleden
Voor mij is het toch ook FVD
Mark
Mark Maand geleden
De partij die staat voor nepnieuws. Lekker dan.
YoutubeYouri
YoutubeYouri Maand geleden
Fvd!
YoutubeYouri
YoutubeYouri Maand geleden
FVD!!!!
Goy de patriot
Goy de patriot Maand geleden
Democratie is de beste bestuursvorm; alle democratieën zijn stabiel, welvarend, vreedzaam en rechtvaardig. Alle mensen zijn goed opgeleid, moreel, altruïstisch en leven in goede harmonie samen. Democratie verschaft maximale persoonlijke vrijheid en in een democratie zijn alle politici hoog opgeleid, integer, rechtvaardig en humanitair. Iedereen heeft recht op betaalbare huisvesting en heeft voldoende te eten en toegang tot gepersonaliseerd onderwijs. Zorgen en lijden bestaan niet meer en iedereen heeft toegang tot gratis gezondheidszorg. Grondstoffen, hulpbronnen en geld worden in alle democratieën eerlijk verdeeld. Binnen een democratie zijn alle mensen gelijk maar tegelijk uniek, kortom; leven in een democratie staat gelijk aan leven in een paradijs. Want kijk al die blije en gelukkige gezichten eens om je heen. Okay, en nu over tot de orde van de dag; alle hypocriete democratieën zijn failliet in alles behalve naam! Politici zijn corrupt, zelfzuchtig en onbekwaam en mensen leven het grootste deel van hun leven verwikkeld in een financiële strijd. De enigen die blij en gelukkig rondlopen is de ongekozen financiële en politieke elite, die aan niets en niemand verantwoording hoeft af te leggen. Maar waarom zou dit zo moeten zijn? Zou een perfecte bestuursvorm geen perfecte overheid en dus een perfecte samenleving moeten voortbrengen? Is onze Hycoriete democratie werkelijk het beste systeem en zullen alle generaties na ons het hiermee moeten doen? In dat geval hebben we als mensen niets meer om naar uit te kijken, want van hieruit kan het alleen nog meer erger worden en zijn alle toekomstige generaties gedoemd om op te groeien in een mondiaal totalitair systeem van meesters en slaven.
GRooVy GRoVer
GRooVy GRoVer Maand geleden
11:03 die vrouw hahaha
Paul Engelen
Paul Engelen Maand geleden
Fvd🇱🇺
Juulicous
Juulicous Maand geleden
Leuk dat je in Luxemburg FvD wil laten gelden, nationalistisch maar de verkeerde vlag gebruiken
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
Forum voor Demagogie
Jan Sanono
Jan Sanono Maand geleden
Herman moet echt terugkeren als schermman
Jorrit Woudsma
Jorrit Woudsma Maand geleden
9:15 Loopt het een beetje? Nee S-Slecht. Geweldig
CasualCroissant
CasualCroissant Maand geleden
Dat wat van Haga zei over die Coronadoden is in de kern toch gewoon waar?
Moocalf vl
Moocalf vl Maand geleden
Dat klopt ook. Door dit te bestempelen als nepnieuws is uitermate onprofessioneel. De opa van een vriend van me zat in de risicocategorie in een verpleeghuis, werd gevaccineerd en is ten gevolge van een immuunreactie op het vaccin overleden. Hij is niet geregistreerd dood gegaan aan het vaccin maar onderliggend lijden. Ik ben absoluut geen complotgekkie, maar ik vind het kabinet steeds minder transparant worden en ik trek steeds meer dingen in twijfel. Daarnaast ga je het toch niet menen dat als de besmettingen oplopen (en de engelse ZEER BESMETTELIJKE variant in R factor toeneemt) dat je versoepelingen aankondigt? Dit zal vast niets te maken hebben met 17 maart..
CasualCroissant
CasualCroissant Maand geleden
@Mitchell Dat van die platte aarde betwist ik. Heb jij je ooit echt levend gevoeld na 2012?
Mitchell
Mitchell Maand geleden
Ja en de aarde is plat en de wereld is geëindigd in 2012
Louise van Halen
Louise van Halen Maand geleden
FVD 🇳🇱
Mark
Mark Maand geleden
De partij die staat voor nepnieuws. Lekker dan.
Hidde BJ
Hidde BJ Maand geleden
9:05 Wat een Gentlemen
dik trom
dik trom Maand geleden
Geen Stageplek?....CDA-life-matters dus ook ........> >.C R O M A > Bakt - Braadt - Beter <
Roy BM
Roy BM Maand geleden
FVD van Haga!
Friso N
Friso N Maand geleden
In deze aflevering van Rondje Binnenhof: Nog meer FVD bashen!
abcdefgh
abcdefgh Maand geleden
@Friso N het valt op aangezien je in de slachtofferrol zit hahaha
Friso N
Friso N Maand geleden
@Midas van Oene Het is geen slachtofferrol, het valt gewoon op
Midas van Oene
Midas van Oene Maand geleden
Wat is het toch met die slachtoffer rol
100% Errno
100% Errno Maand geleden
Eens, de kleinere partijen kunnen gewoon grotendeels genegeerd worden. Net al bij DENK mag het er heus eens over gaan, maar het is geen grote speler.
J L
J L Maand geleden
Leuke serie, ik geniet van Herman!
Ann G
Ann G Maand geleden
FVD!
LarsMods
LarsMods Maand geleden
@Jan Sanono Heb jij dat wel gedaan? Zo ja, vermeld ze dan even in comments. Ik hoor het graag!
Proquer
Proquer Maand geleden
@Jan Sanono Ga het partijprogramma maar eens doorlezen. Baudet heeft allerlei boeken waarin je zijn standpunten kan zien, dat hij dan toch stiekem een autoritaire fascist is lijkt me onzin. FvD is juist een liberale partij. Als jij dit als fascisme ziet denk ik dat je niet weet wat fascisme is.
Jan Sanono
Jan Sanono Maand geleden
@Proquer ga de appgroepjes maar eens doorlezen
Proquer
Proquer Maand geleden
@Jan Sanono Waar zie je het fascisme, Jan?
Jan Sanono
Jan Sanono Maand geleden
Fascisten voor Demagogie
Kaas
Kaas Maand geleden
FVD!
Elias Koster
Elias Koster Maand geleden
Thierry vergelijken met Trump, grappenmakers
Mark
Mark Maand geleden
Kwam toch heel duidelijk uit dat die twee dezelfde strategie hebben. Net als de Hongaarse en Poolse leiders.
Mitchell
Mitchell Maand geleden
Beide gevaarlijk voor hun eigen volk.
Ton
Ton Maand geleden
Er is nog maar een volkspartij____ FVD !
100% Errno
100% Errno Maand geleden
Forum volkspartij democratie, rolt van de tong~!
RayCharlesToTheBS
RayCharlesToTheBS Maand geleden
Neenee, voor mij is het de VVD
rijkjan
rijkjan Maand geleden
dat fvd roosendaal stukje 29 februari 2021?? hoe dan?? het is nu de 26e...
Koropokkuru
Koropokkuru Maand geleden
Dat is de grap, er is geen 29 Februari in 2021
Wout Weghorst
Wout Weghorst Maand geleden
Baudet spreekt op 29 februari 2021, dat is knap...
devttyUSB0
devttyUSB0 Maand geleden
Wat heerlijk deze videootjes. ;) Fijn weekend allemaal!
Space Between
Space Between Maand geleden
Stem nooit militairen. DENK aan gevolgen. Denk anders!
Patsy Bruin-Wassung
Patsy Bruin-Wassung Maand geleden
Dat noemen ze nou nierenneukers.
Froukje Andriesma
Froukje Andriesma Maand geleden
mieren.....? hihi
De grootste partijen uitgelegd
43:43
NOS op 3
Weergaven 1 mln.
BTS (방탄소년단) 'Film out' Official MV
3:49
Hans Teeuwen - Vrolijk Pasen 📣
0:28
Hans Teeuwen
Weergaven 67K
Nuclear Energy - Zondag met Lubach (S09)
19:16
vpro zondag met lubach
Weergaven 2,2 mln.
West England
25:02
Rick Steves' Europe
Weergaven 10 mln.
The Secret of Synchronization
20:58
Veritasium
Weergaven 6 mln.
Uyghurs | Sunday with Lubach (S11)
13:07
vpro zondag met lubach
Weergaven 1 mln.
BTS (방탄소년단) 'Film out' Official MV
3:49
Hans Teeuwen - Vrolijk Pasen 📣
0:28
Hans Teeuwen
Weergaven 67K
Snelle - Limonade (feat. Nederlands elftal)
2:55
ROQ 'N ROLLA Music
Weergaven 535K
Teaching a Robot Dog to Pee Beer
16:06
Michael Reeves
Weergaven 5 mln.
Bryan Mg, 3robi & SRNO - Validé
2:56
wearestrikernl
Weergaven 27K